Season of the Witch (2011)

Jeg skal prøve en ny vri – jeg blir litt lei av å skrive det som føles som de samme anmeldelsene om og om igjen – så jeg tenkte jeg kunne skrive om Season of the Witch i haiku-form. Den lar seg ganske fint oppsummere med 17 stavelser, så here goes:

Zombiemunker, kult!
Nic Cage på autopilot.
Helt grei tidtrøyte.

5/10

2 tanker om “Season of the Witch (2011)

  1. Denne har jeg ikke sett, men Nic Cage gjør jo som regel filmer verdt alene med både trynet og kjeften på plass. Men hvis man skal se en bra film med mannen av nyere tid, er vel “The Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans” det sikreste å plukke opp hvor han mulig gjør sin mest intense rolle siden “Leaving Las Vegas”. “Knowing” (2009) var slettes ikke dårlig den heller, for å nevne det i samme slengen.

  2. Det er nok heller Ron Perlman som gjør denne mulig å holde ut, og cameoen til Christopher Lee. Og en del av effektene. Hva Nic Cage angår var nok denne nærmere «The Sorcerer’s Apprentice» enn «Knowing». Det er vel helst «Leaving Las Vegas» og «Adaptation.» som er Cages beste roller til dato …

Det er stengt for kommentarer.