The Mechanic (2011)

Jeg prøver å unngå floskler mest mulig, men det er vrient å skulle beskrive The Mechanic uten å bruke uttrykket «tour de force». Dette er heftige greier, og det aller meste stemmer! Utsøkt valg av skuespillere (Jason Statham, ikke minst!); et plot som henger på greip, er originalt, og utvikles akkurat nok og i helt riktig tempo; vanvittig heftige actionsekvenser, med et like heftig soundtrack – her har du formelen for gull. Det er laget en del filmer om leiemordere allerede, så det er deilig å se noen klare å lage noe friskt. 8/10

2 tanker om “The Mechanic (2011)

  1. Virkelig? Jeg fant denne filmen ytterst middelmådig, og syntes ihvertfall ikke den hadde noe å gjøre på kino. Føltes som innledningen til Jason Stathams direkte-til-video-karriere.

    Skal dog sies at Ben Foster er fantastisk i det meste han gjør og at actionscenene er temmelig bra. Men original? Det er jo en remake! 😛

  2. Jeg syns den var kanon! Glimrende underholdning.

    Hoho! Det er en remake, det hadde jeg ikke fått med meg. Står at det er en «reimagining» da, så kanskje forfatterne hadde bedre fantasi enn på 70-tallet? Jeg vet ikke, men jeg syns denne var beintøff.

Det er stengt for kommentarer.