The A-Team (2010)

Jeg husker som ung valp, det var om å gjøre å komme seg fortest mulig hjem fra skolen for å få med seg dagens episode av «A-Team». Herre, det var herlige tider. Jeg kunne introen utenat.

Ten years ago a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didn’t commit. These men promptly escaped from a maximum security stockade to the Los Angeles underground. Today, still wanted by the government, they survive as soldiers of fortune. If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire … The A-Team!

Filmen er en slags genesis-historie for A-Team, hvordan de begikk forbrytelsen de ikke begikk, og den klarer til dels å gjenskape noe av magien og kjemien fra serien, men den når ikke helt opp. (Kan hende en oppfølger eller to vil gjøre susen?) 6/10