«The Day After and Other Stories» av Wil Wheaton

A very short collection of very short stories available for a very short time

Wil Wheaton, antagelig mest kjent for sin rolle som unge Wesley Crusher i «Star Trek: The Next Generation», har skrevet bøker lenge. De har alle vært selvbiografiske, og Wheaton har en fantastisk fortellerstemme, og skriver svært engasjerende om hvordan det var å vokse opp som geek på 80-tallet (hans første bok bar tittelen Just a Geek). Med The Day After and Other Stories tar han endelig steget ut i fiksjonens verden, noe vi – hans faste lesere – har ventet på lenge. Som undertittelen antyder er dette en kort samling, kun 50 sider, som fort er lest ferdig, men ikke desto mindre verdsatt. Hovedhistorien, «The Day After», er en stilig Left 4 Dead-inspirert historie om hvordan en tenåring opplever post-zombie-apokalypsen. The Day After and Other Stories byr på en liten, men tilfredsstillende meny. Nå venter jeg i spenning på neste fiksjonsprosjekt fra Wheaton! 8/10